Programma Round Table sessie 13 november 2014

Ematters organiseert 13 november a.s. een inspirerende dag vol kennisdeling waarbij de onderwerpen en lezingen van de sprekers van o.a. Google en Twitter in hoge mate uitnodigen tot interactie. Tijdens de Online Marketing Round Table wordt veel ruimte gegeven voor discussie, het stellen van vragen en het delen van kennis en ervaringen.

Je kunt je niet aanmelden; deelname aan het Online Marketing Round Table is op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Programma

09:00 uur Ontvangst
09:20 uur Gert Koot (Branded Entertainment)
10:50 uur Suzanne Ekel (Marketing Manager Twitter Benelux)

12:35 uur Lunch

14:00 uur Chris Opdam (Prooflink)
15:15 uur Wouter Blok (Google)
16:45 uur Borrel

Sprekers

Gert Koot: Branded Entertainment
Gert Koot   Gert Koot is Branded Entertainment specialist. Hij is een believer van Nieuwe Media en Marketing. Hij is een Storyteller, Spreker, Consultant en docent bij SRM. Daarbij is hij werkzaam voor o.a. de NVM, Diabetes Fonds, Care Nederland en tal van andere klanten waar hij zich bezighoudt met online branding, nieuwe media, crossmedia marketing en “where content meets commerce”.

Suzanne Ekel: Social Advertising
Suzanne Ekel   Suzanne Ekel is Head of #Marketing bij Twitter Nederland. Ze werkt al jaren op het grensvlak van merken bouwen en marketing. Bekend van haar rol als Managing Director van Monsterboard, waarvoor ze in 2001 werd uitgeroepen tot M@rketeer v/h Jaar. Daarna werkte ze o.a. bij Greetz.nl en Squla.nl. Ze is jurylid van de Online Marketing Award van Thuiswinkel.org en de Esprix 2015. Nu zet ze haar brede B2B en B2C merk- en marketingervaring in om Twitter in Nederland verder uit te bouwen en te verankeren.

Chris Obdam: Loyalty 3.0
Chris Obdam   Chris Obdam is de CEO van Prooflink, het loyalty 3.0 programma. Chris brengt via Prooflink een nieuwe visie op loyalteitsprogramma’s. Loyaliteit is meer dan regelmatig ergens iets kopen. Het gaat om het betrekken van je klanten bij iedere stap in de customer journey. Hoe de toekomst van loyalty eruit ziet licht hij toe in zijn presentatie.

Wouter Blok: 9 Principles of Innovation
Wouter Blok   Wouter adviseert vanuit Google zeer bekwame internationale adverteerders op het gebied van analytics en attributie. Hiervoor was hij CMO bij EasyToBook.com (aangekocht door Travix in 2011 en MakeMyTrip in 2014). Ook was hij vanaf de start betrokken bij zoekmachinebureau ClearSense (aangekocht door de Gouden Gids in 2006). Hij is genomineerd geweest voor ‘e-commerce manager of the year’ en won de ‘e-mail marketeer award’ voor de customer journey campagne van EasyToBook.com.