Ematters Online Marketing Round Table

De sfeervolle Hoftafel is een voormalige boerderij uit 1851 gelegen vlakbij Kortenhoef en is in de jaren 30 verbouwd tot een uniek landhuis.

De Hoftafel is een bijzondere plek waar men zich direct thuis voelt en waar in alle rust een inspirerende seminar gehouden kan worden. Vanuit de grote vergaderruimte op de begane grond loop je zo de grote besloten tuin in met een mooie vijver en pergola.

de HoftafelAdres:
Emmaweg 86
1241 LJ Kortenhoef

Routebeschrijving de Hoftafel

Vanuit Amsterdam
Vanaf de A2 richting Utrecht, afslag Vinkeveen (nr. 4) nemen, richting N201 Vinkeveen/Hilversum. Sla linksaf op de 1e Kanaalbrug/Zuidereinde, en vervolgens linksaf op de Zuidersluisbrug. Neem daarna de eerste afslag links naar de Emmaweg, waar na 50 meter aan de rechterkant de Hoftafel ligt.

Vanuit Utrecht
Vanaf de A27 richting Hilversum afslag Hilversum nemen (nr. 33) en linksaf slaan naar de Diependaalselaan. Bij de rotonde rechtdoor naar de Vreelandseweg/N201. Sla vervolgens bij de 1e Kanaalbrug/Zuidereinde rechtsaf, en vervolgens linksaf op de Zuidersluisbrug. Neem daarna de eerste afslag links naar de Emmaweg, waar na 50 meter aan de rechterkant de Hoftafel ligt.